Anna Ferrer del Club Patí Vila-sana, campiona d’Europa

Anna Ferrer

La selecció espanyola femenina d’hoquei patins, amb Anna Ferrer del Club Patí Vila-sana a porteria, es va proclamar ahir campiona d’Europa, aixecant el sisè títol que aconsegueixen com les millors d’Europa i el cinquè consecutiu a l’imposar-se a Portugal per 2-4.

L’equip dirigit per Ricardo Ares, ha hagut d’esperar 19 dies després que el passat 13 d’octubre se suspengués el partit, en el qual s’havien mostrat superiors a les portugueses a un minut i quaranta cinc segons de la final amb un 2-3 al marcador, a causa de les destrosses provocades al pavelló de Mealhada pel pas de l’huracà Leslie.

La llarga espera va culminar aquest dijous de la manera més previsible amb la conquesta d’un nou títol per l’equip espanyol.

El partit va arrencar amb un llançament de Portugal però les noies de la selecció no van tardar en fer-se amb la possessió de la bola. En aquests escassos dos minuts, Espanya va sorprendre amb passades ràpides i llargues a la recerca del gol que sentenciés la victòria, tot i que Portugal va reaccionar i va disposar d’una clara oportunitat que Anna Ferrer va refusar amb una excel·lent parada.

A falta de trenta segons per al final Espanya va poder fer un contraatac que va acabar amb una falta directa que Anna Casarramona va transformar en el gol va suposar el 4 a 2 que ha confirmat el sisè títol del seu palmarès.

Informa: Redacció