Arnau Monné, campió d’Espanya sub-20 en 60 metres llisos

5F3BD5B8-12DF-4633-969F-3F099AF24EAE

L’atleta entrenat per l’A.A. Xafatolls, Arnau Monné, s’ha proclamat campió d’Espanya en la prova de 60 metres llisos amb una marca de 6″80 en l’Estatal sub-20 que s’ha disputat a Madrid aquest cap de setmana.
Monné va disputar les eliminatòries dissabte a la tarda, on va classificar-se per a la semifinal registrant la millor marca de la seva sèrie i amb el segon millor temps de tota la resta de participants.
El diumenge al matí va disputar la semifinal on també va aconseguir la primera posició en la seva sèrie i amb el millor temps de tots els semifinalistes. Una hora després va competir en la final del campionat, aconseguint una victòria molt ajustada i penjant-se la medalla d’or amb un temps de 6”80. Els seus contrincants i companys al podi han estat Bernat Canet amb un temps de 6”82 i Sergio Rodriguez amb 6”87.
D’aquesta manera acaba la temporada de pista coberta amb una registres sensacionals, essent Campió d’Espanya sub20, Campió en l’encontre Internacional celebrat a Minsk en la prova de 60mll, sotscampió de Catalunya sub20 en les proves de 60mll i 200mll, 3r de Catalunya Absolut en la prova de 60mll i 6è d’Espanya Absolut en la prova de 60mll.

Informa: Redacció