Cop de puny sobre la taula del Mollerussa al camp del líder (0-2)

D4H-0QeXkAIK7dT

El CFJ Mollerussa es va convertir aquest diumenge en el segon equip capaç d’endur-se els tres punts del camp del líder, la UD Viladecans, després d’imposar-se per un resultat de 0 a 2.

El Viladecans va demostrar perquè ocupa la primera plaça de la lliga en el primer quart d’hora de partit. Ferran Vega inquietava la porteria de Joan Marc en dues internades perilloses quan encara no s’havien disputat deu minuts de joc. Posteriorment, al minut 20, els del Baix Llobregat tornaven a posar a prova a un porter mollerussenc que responia amb solvència a un xut d’Ivan Peralta. Per contra, els de Josep Maria Turull, ben ordenats sobre el terreny de joc sabien patir per controlar el joc directe dels locals i també disposaven de bons moments amb la pilota als peus, tanmateix, el resultat es mantenia en taules al descans (0-0).

D4IEm67X4AUNfhXA la represa, els locals disposaven de l’oportunitat més clara del partit fins al moment amb un xut d’Ivan Peralta des de dins de l’àrea, no obstant, el marcador no es movia. Per la seva banda, el Mollerussa sabia jugar les seves cartes amb intel·ligència, i en el minut 72 de partit Ricard Cervelló aprofitava una centrada de Xavier Puiggròs per avançar els visitants (0-1). I només 2 minuts més tard, el local Borja Esteve era expulsat per roja directa. Tanmateix, la superioritat numèrica dels del Pla d’Urgell es neutralitzava amb l’expulsió per doble targeta groga d’Edgar Pocurull al minut 82. Però això no impedia que el conjunt mollerussenc segellés la victòria amb un gol obra d’Álvaro Muñoz al minut 84 (0-2) després d’una bona pressió en la sortida de pilota local.

WhatsApp Image 2019-04-15 at 14.54.24 (1)

Amb aquest triomf, el Mollerussa enllaça el segon triomf consecutiu i se situa a la sisena posició de la classificació amb 47 punts, a sis, de la segona plaça que dóna dret a jugar el play-off d’ascens i que ocupa el Manresa. En la pròxima jornada (28 d’abril) els de Josep Maria Turull rebran el seu immediat perseguidor, el CF Vilanova i la Geltrú.

Informa: Redacció / Foto: @UD_Viladecans