Doble medalla d’or per Eva Ribalta

Eva Ribalta or

• Doble medalla d’or per a Eva Ribalta i bronze per Núria Ribalta

L’atleta de l’Associació Atlètica Xafatolls, Eva Ribalta, s’ha penjat la medalla d’or al Campionat d’Espanya de mitja distància, i també a la Copa d’Espanya de triatló de mitja i llarga distància, que s’han celebrat conjuntament aquest cap de setmana a Eivissa (Illes Balears).

Ribalta va ser la més ràpida en recórrer 1,9 km nedant, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu de la prova del campionat estatal, dues posicions per davant de la seva germana i companya de club, Núria Ribalta, que va posar la cirereta al pastís en aconseguir la medalla de bronze.

Així mateix, Eva també va vèncer a la Copa d’Espanya, que consisteix en un circuit de ‘half’ (mig Ironman) organitzat per la Federació Espanyola, i on puntuen les tres millors proves de les sis realitzades (Sevilla, Pamplona, Guadalajara, Logronyo, Salamanca i Eivissa).

D’altra banda, Pere Porta, que no va aconseguir cap medalla, també va representar a la secció de triatló del club mollerussenc en la prova estatal.

Les dels Xafatolls finalitzen la temporada amb grans èxits: Eva Ribalta aconsegueix l’or al Campionat Espanya Half i a la Copa d’Espanya (45-49), i finalitza a la 13a posició general femenina, a Eivissa; Or (45-49) al Campionat d’Espanya de Llarga distància, a Salamanca; Or (V1) al Triatló de Mitja Distància de Sevilla.

Pel que fa a la seva germana Núria Ribalta, finalitza la temporada amb el bronze (40-44) al Campionat d’Espanya disputat aquest cap de setmana a Eivissa. La Núria també va aconseguir l’Or al triatló MD de Mequinensa. Finalment el Pere Porta, registra una 13a posició a Sevilla.

Informa: Redacció