Dues medalles en l’Estatal sub-16 per al CA Terres de Ponent

WhatsApp Image 2020-12-20 at 12.46.24

El Club d’Atletisme Terres de Ponent ha assolit aquest cap de setmana dos metalls en el Campionat d’Espanya d’atletisme en Pista Coberta de la categoria sub16 que s’ha celebrat a Madrid. El certamen s’havia de celebrar el passat mes de març, però degut a la pandèmia, va ser ajornat als dies 19 i 20 de desembre. El club va estar representat per 3 atletes; Marwa El Kouya, Paula Niubó i Pol Leal.

El Kouya es va penjar la medalla d’argent en la prova de 3.000 m.ll. on a més a més, va aconseguir superar la seva millor marca personal. Per la seva banda, Niubó va aconseguir la medalla de bronze en la prova de salt de llargada i a més a més, també el 8è lloc en la prova de combinades (60m tanques, salt d’alçada, llançament de pes, salt de llargada i 600 m.ll.). Així mateix, Leal va obtenir la 5a posició en la prova de 60mll, millorant la seva marca personal i participant en la final més ràpida de la categoria de tota la història de l’atletisme espanyol.

e8929e95-414c-4db8-8023-faf267f49116

A més, el club va assolir la 10a posició per puntuació, essent una gran fita i amb tan sols la representació de 3 atletes.

D’aquesta manera, s’acaba una de les temporades més complexes per a tots, principalment per la situació sanitària que s’està vivint, però també pels atletes, tècnics i clubs, ja que no s’ha pogut dur a terme una planificació adient degut als canvis i modificacions i restriccions constants.

Informa: Redacció