El CFJ Mollerussa diu adéu a la Copa Lleida

El Mollerussa va acomiadar-se ahir de la Copa Lleida en el partit contra el Tàrrega després de tancar el marcador amb un 1-1. Els blau granes, ahir de groc, van saber treure profit del resultat del partit d’anada (2-0) i en van tenir prou amb aquest empat a Mollerussa per classificar-se per a les semifinals on s’enfrontarà al Borges.

Els nois de Josep Maria Turull van imposar superioritat passant la major part del temps al camp del Tàrrega, tot i que amb el resultat que havien aconseguit fora de casa, no hi havia marge d’error i va ser al minut 22 quan una cessió d’Artur Gòdia a Joan Marc va generar confusió en el quadre local significant el 0-1, que posava les coses més fàcils als visitants. Tot i la relliscada, els de la capital del Pla d’Urgell van seguir pressionant i va ser al minut 35 quan una passada de Soldevila a Álvaro va posar les taules al marcador.

Pocs minuts abans d’arribar al descans, el col·legiat va treure una targeta vermella al tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, després d’haver estat avisat en repetides ocasions per protestar i entrar al terreny de joc, una conducta que significa l’expulsió.

A la represa, els blanc i blaus van continuar dominant els segons 45 minuts de joc, contràriament al Tàrrega que només va arribar a la porteria en un xut llunyà de Joni que va esquivar Joan Marc. Els de Tàrrega no van tenir la necessitat d’arriscar per acabar el partit classificant-se.

Tot i el resultat el tècnic del Mollerussa es mostra satisfet amb l’equip a nivell de joc al llarg de tota l’eliminatòria.

Informa: Alba Cases