El CFJ Mollerussa encaixa la quarta derrota consecutiva davant l’EFAC (3-1)

WhatsApp Image 2019-01-20 at 18.52.30

El CFJ Mollerussa segueix sense aconseguir redreçar el rumb a la lliga i va encaixar aquest diumenge la quarta derrota consecutiva en el derbi davant l’EFAC Almacelles (3-1).

Tot i que els mollerussencs es van avançar en el marcador ben aviat amb un gol d’Albert Delgado en el minut 3 (0-1), el local, Albert Juclà, va empatar el duel (1-1) i Chipi en el minut 48 va avançar els d’Almacelles. Amb el Mollerussa totalment bolcat buscant el gol de l’empat, Òscar Canadell va sentenciar el matx transformant el 3-1 definitiu.

Amb aquesta derrota el CFJ Mollerussa perd la tercera plaça, que passa a mans de l’EFAC (33 punts), i se situa com a quart classificat (32 punts), a quatre del Montañesa, segon, i ja a 9 del líder, el Manresa.

El conjunt de la capital del Pla d’Urgell rebrà el Cambrils Unió aquest diumenge a partir de les 17.00 h de la tarda.

Informa: Redacció