El CFJ Mollerussa encaixa la tercera derrota consecutiva a mans del CE Júpiter (3-1)

WhatsApp Image 2019-01-13 at 19.38.28

El CFJ Mollerussa va sortir golejat de la visita al CE Júpiter (3-1) d’aquest diumenge i va sumar la tercera derrota consecutiva a la lliga. Un fet que el situa en la tercera posició de la classificació amb 32 punts i l’allunya a sis punts de la primera plaça, propietat del CE Manresa, que es va desfer del filial del Lleida Esportiu (2-0).

Els de gris-i-grana van protagonitzar un inici de partit aclaparador, on van doblegar a un Mollerussa desconegut que va encaixar el primer gol en contra del matx en el minut 9, obra del local Joan Corominas. Els de Josep Maria Turull, tot i fer un pas endavant en el seu joc, no van poder superar la ferma defensa d’un conjunt local que va transformar el segon de l’encontre en el minut 40, quan Roger Peris va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una bona centrada de Vílchez. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al descans.

WhatsApp Image 2019-01-13 at 16.45.04Foto: Pau Del Valle / El CFJ Mollerussa fa pinya al Camp de Futbol CEM Júpiter

A la segona part, el Mollerussa va sortir decidit a reduir distancies, però la sort no el va acompanyar, i el local Kasmi va aprofitar una indecisió de la defensa mollerussenca superada l’hora de joc per anotar el tercer gol de l’encontre, que sentenciava el matx (3-0).

Tanmateix, Álvaro Muñoz va marcar el gol de l’honor per part dels del Pla d’Urgell en el temps de descompte després de desfer-se de dos defensors i batre al porter local amb un xut des de fora de l’àrea (3-1).

Fitxa tècnica

CE Júpiter: Víctor Cócera, Víchez, Ahufinger, Marc Esteve, Josevi (Jose Blanco 86′), Ortega, Bellido (Roger Peris 29′), Eric Ruiz (Juanjo Navarro 74′), Ferran Roca (Prat 71′), Coro i Yele (Peke 71′).

CFJ Mollerussa: Joan Marc, Eric (Pedrós 64′) Marc Grau (Clivillé 81′), Tapies, Traguany, Edgar Pocurull, Putxi (Guardia 81′), Riki (Surroca 78′), Tatis (Álvaro 64), Edu Raya i Niso.
Gols: 1-0 Coro (9′), 2-0 Peris (40′), 3-0 Kasmi (61′), 3-1 Muñoz (90′).

Informa: Ignasi Gómez, Pau Del Valle.