El CFJ Mollerussa es classifica per a la final de la Copa Lleida després de superar el CF Linyola (3-0) en les semifinals del torneig

El Club Futbol Joventut Mollerussa s’ha classificat per a la final de la Copa Lleida després de vèncer en les semifinals el Club Futbol Linyola per 3 gols a 0 en el duel disputat al Camp Municipal d’Esports de Mollerussa.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 19 de joc. Una centrada a l’àrea visitant s’ha transformat en una pena màxima a favor del conjunt mollerussenc després que un jugador del Linyola toqués la pilota de manera innocent amb les mans. Xavier Puiggròs ha assumit la responsabilitat des dels onze metres i ha establit l’1 a 0 en el marcador. Tot i que el Linyola ha reaccionat i s’ha aproximat amb perill a l’àrea local en el tram final de la primera part, els locals han aconseguit mantenir l’avantatge mínim al descans.

A la represa, l’equip dirigit per Josep Maria Turull, s’ha apoderat de la possessió de la pilota i ha neutralitzat el joc del conjunt entrenat per Joan Balcells. D’aquesta manera, el Mollerussa ha anat madurant el seu joc i ha trobat el premi del gol en el minut 79, quan Eduardo Raya, amb un cop de cap, ha sentenciat el matx col·locant el 2 a 0 en el marcador.

El Linyola ha acusat el cop i el desgast físic, i s’ha vist totalment superat per un Mollerussa que ha tancat la seva classificació per a la final amb un tercer gol, obra de Jordi Clivillé en el minut 86.

En la final de la Copa Lleida, el Club Futbol Joventut Mollerussa s’enfrontarà al Futbol Club Borges, que va vèncer a l’EFAC Almacelles per 1 gol a 2 en l’altra semifinal de la competició.