El CFJ Mollerussa, líder en solitari del grup 2 de Primera Catalana

Un gol de Xavier Puiggròs des del punt de penal va servir al Mollerussa per sumar tres punts davant el Sant Ildefons a casa que li permeten situar-se com a líder en solitari del grup 2 de Primera Catalana.

El partit es va decidir en el minut 31 de joc, quan Jordi Clivillé, va treure suc d’una acció individual i va provocar la pena màxima que significaria l’únic gol de l’encontre, i la segona targeta groga i expulsió del defensa visitant Marc Casares.

A la segona part, tot i la superioritat numèrica, els del Pla d’Urgell no van ser capaços de tancar el partit. Això va fer que en l’últim quart d’hora de joc, el conjunt barceloní es servís del joc directe per posar setge a la porteria defensada per Joan Marc i acariciar el gol de l’empat.

Per altra banda, el Mollerussa no va saber aprofitar les oportunitats al contraatac de les que va disposar per sentenciar l’encontre. Tanmateix, sí que va saber patir per adjudicar-se els tres punts.

Amb aquesta victòria, el Mollerussa obté 2 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Viladecans, que va empatar. Una diferència que es podria ampliar si l’equip és capaç de puntuar en el duel ajornat de la setena jornada de lliga contra l’Andorra que té previst disputar aquest pròxim cap de setmana. Tanmateix, ho haurà de fer sense el defensa Marc Àlvarez, que es va haver de retirar en el minut 30 de partit després de sofrir una fractura en el radi que l’allunyarà de 3 a 4 setmanes dels terrenys de joc.

Informa: Ignasi Gómez