El CFJ Mollerussa no passa de l’empat en la visita al cuer (2-2)

El CFJ Mollerussa no va passar de l’empat (2-2) en la visita al cuer de la lliga, el Balaguer, en un partit trepidant on tots dos equips van tenir opcions d’endur-se la victòria.

Els del Pla d’Urgell van inaugurar el marcador en el minut 3. Putxi executava una falta que s’introduïa a la porteria local després que la tanca defensiva desvies la pilota. Tanmateix, els de la Noguera no van acusar el cop i tres minuts més tard Gabernet assistia a Vendrell perquè fes pujar les taules a l’electrònic. Amb empat a un gol, tant Balaguer com Mollerussa van disposar de diverses aproximacions a les àrees, però el marcador es va mantenir igualat al descans.

A la represa, Edu Raya avançava novament l’equip mollerussenc quan només havia transcorregut un minut de la segona part. Tot i això, el cuer de la lliga va aconseguir empatar per segona vegada el partit gràcies a una diana d’Hichem en el minut 58 de joc.

En els darrers instants del matx, els dos conjunts van disposar de clares ocasions de gol per endur-se els tres punts, no obstant, cap dels dos va precisar la rematada final i el resultat d’empat a dos va ser definitiu.

Amb aquest empat el Mollerussa es manté quart amb 36 punts, els mateixos que l’EFAC que és tercer, però desaprofita una oportunitat d’or de sumar tres punts en una jornada on cap dels cinc primers classificats va ser capaç de vèncer els seus respectius duels. La pròxima cita de l’equip de Josep Maria Turull serà contra el Vista Alegre a casa.

Informa: Redacció