El CFJ Mollerussa segueix fent història i venç l’Andorra en l’últim minut (1-2)

WhatsApp Image 2018-12-09 at 14.51.27

El CFJ Mollerussa es va imposar a l’Andorra (1-2) aquest passat dissabte en el partit ajornat corresponent a la setena jornada del grup de Primera Catalana gràcies a un gol d’Àlex Guàrdia en el temps afegit. D’aquesta manera, l’equip de la capital del Pla d’Urgell, amplia a 5 els punts d’avantatge sobre el seu perseguidor més directe, el Viladecans i al mateix temps, amplia la seva ratxa d’imbatibilitat a 56 partits consecutius.

Després d’una primera part sense gols, Albert Delgado es va encarregar d’obrir la llauna en el minut 46 de partit i avançar al conjunt de Josep Maria Turull (0-1). El Mollerussa va mantenir la renda mínima fins que en el minut 82, el local Rubén Bover, va aconseguir el gol de l’empat (1-1). Tot i això, els mollerussencs encara no havien dit l’última paraula, i Àlex Guàrdia, va transformar l’1-2 definitiu en el minut 90 de joc, donant així, un triomf d’or al CFJ Mollerussa.

En la pròxima jornada, el CFJ Mollerussa afronta un dels desplaçaments més complicats al Municipal de Nou Barris del CF Montañesa, quart classificat i que acumula 11 partits consecutius sense conèixer la derrota. El duel tindrà lloc el diumenge dia 16 de desembre a partir de les 12.00 h del migdia i es podrà seguir a través d’una pantalla gegant que s’instal·larà al Centre Cultural de Mollerussa.

Informa: P. Del Valle, R. Tàpies, I. Gómez.