El CFJ Mollerussa suma un punt de prestigi en la visita a Igualada (2-2)

Captura de pantalla 2018-10-27 a las 21.32.23

• Amb aquest empat l’equip amplia el seu rècord d’imbatibilitat a 50 partits consecutius.

El CFJ Mollerussa s’ha avançat amb un gol matiner de Xavier Puiggrós ‘Putxi’ en el minut 2 de partit. Però sis minuts més tard, Gerard Llobet, aprofitava un penal molt rigorós a favor del conjunt local per fer pujar les taules en el marcador (1-1). El gol feia fort l’Igualada, però un fort xut d’Egdar Pocurull en el minut 24 de joc tornava a avançar l’equip del Pla d’Urgell (1-2), marcador amb el qual s’arribaria al descans.

A la represa l’Igualada ha posat una marxa més en el seu joc, i fruit d’això ha aconseguit l’empat en el minut 70, obra novament de Llobet (2-2). La recta final ha sigut un intercanvi de cops, on el Mollerussa ha estavellat la pilota al pal al descompte i qualsevol dels dos equips podria haver-se adjudicat el triomf, tot i això, el resultat ja no s’ha mogut més.

Amb aquest empat el Mollerussa registra el seu partit número 50 consecutiu sense conèixer la derrota.

Informa: Pau Del Valle