El CFJ Mollerussa venç per la mínima l’EFAC (1-0) en el seu retorn a Primera Catalana

En el seu retorn a Primera Catalana, el Club Futbol Joventut Mollerussa ha estrenat la lliga amb una victòria a casa per un gol a zero davant d’un EFAC Almacelles, que ha disposat de les millors ocasions de gol en la primera part de l’encontre i ha neutralitzat el joc del conjunt mollerussenc, el qual ha generat la seva primera ocasió de perill en el minut 35 de partit. Tot i això, el resultat s’ha mantingut sense gols al descans.

A la represa, l’equip de Josep Maria Turull ha mogut la banqueta i ha sortit amb una marxa més posada. D’aquesta manera, en el minut 62 de joc, Eduardo Raya ha aprofitat una precisa centrada de Xavier Puiggrós per inaugurar el marcador amb un magnífic cop de cap. L’EFAC ha acusat el cop, i el Mollerussa ha disposat d’alguna ocasió més per ampliar el seu resultat, tot i no fer-ho, els de la capital del Pla d’Urgell s’han adjudicat una victòria de prestigi.

En la pròxima jornada, el Club Futbol Joventut Mollerussa s’enfrontarà al Cambrils Unió a domicili a partir de les 17.30 hores de dissabte.