El Mollerussa fa els deures davant el cuer (2-0)

El Mollerussa ha fet els deures aquest dissabte a la tarda i ha superat el cuer de la lliga, el Sant Ildefons, per 2 gols a 0. El Municipal d’Esports ha presentat un molt bon ambient per empènyer els de Josep Maria Turull a la segona victòria consecutiva, que s’ha començat a gestar al minut 5 de joc. Òscar Canadell no ha desaprofitat l’assistència de Marc Soldevila i, després de desfer-se del porter rival, ha inaugurat l’electrònic (1-0). El mateix número 7 ha disposat d’un altre un contra un davant Arnalot, aquest cop però, el visitant li ha endevinat les intencions per mantenir el seu equip viu al descans.

Quan només s’havien disputat sis minuts de la represa, Roger Canadell ha encarrilat el triomf local rematant a plaer una passada de la mort de Graells. El mateix número 10 disposava d’una oportunitat calcada deu minuts després, però la seva definició s’estavellava al pal dret de la porteria visitant. Precisament les fustes serien les protagonistes en el tram final d’encontre. Vasquez estava a punt de sorprendre Aceituno amb un potent xut que topava al travesser en el minut 59, i el mateix Roger Canadell donava la rèplica en el 81. Així mateix, a tres minuts del final, entre el porter mollerussenc i el travesser evitaven el gol de Kishimoto.

Amb tot, el Mollerussa ha segellat un triomf que li permet agafar aire i complaure la parròquia local en un partit que ha destinat la recaptació provinent de les entrades a la Marató de TV3.

El Mollerussa visitarà el Tàrrega el cap de setmana vinent amb motiu de la quinzena jornada de competició.

Informa: Ignasi Gómez