El Mollerussa rescata un punt contra l’Igualada (1-1)

El CFJ Mollerussa va rescatar un punt aquest diumenge en el seu compromís a casa contra l’Igualada (1-1). El conjunt del Pla d’Urgell no va trobar la fórmula per contrarestar la pressió alta que va desplegar el quart classificat de la lliga en el primer temps, la qual va obligar als de Josep Maria Turull a buscar una sortida de pilota en llarg que en la majoria dels casos es va transformar en pèrdues de possessió.

A causa d’això, els mollerussencs no van estrenar l’estadística de xuts a porteria fins al minut 44 de la primera part, mitjançant Eduard Barón. Abans però, en el minut 39 de joc, el conjunt barceloní va gaudir de la millor ocasió dels primers 45 minuts de les botes d’Omar Sabouni, que després d’un bon moviment dins de l’àrea no va afinar en la definició.

A la represa, el Mollerussa va fer un pas endavant. Tanmateix, l’àrbitre decidia no concedir la llei de l’avantatge en una falta sobre Xavier Puiggròs quan ja es plantava sol davant d’Albert Ribera, i posteriorment, el mateix porter visitant aturava el llançament del número 7 del conjunt blanc i blau. Per altra banda, el col·legiat anul·lava per possible fora de joc un gol del visitant Marti Just en el minut 80. Però tres minuts més tard, sí que concedia la diana de Carlos Simón, que batia a Joan Marc amb un xut ras i ajustat al pal.

Però lluny de tirar la tovallola, el conjunt mollerussenc va buscar el gol de l’empat amb insistència, i en el minut 87, Álvaro Muñoz establia les taules definitives en el marcador.

Amb aquest empat, el Mollerussa suma 41 punts i se situa a la cinquena posició abans de visitar el Gavà, tretzè classificat.

Informa: Ignasi Gómez