Empat a casa del Mollerussa contra el Lleida B

Empat del Mollerussa després d’acumular set jornades consecutives guanyant. El partit que els enfrontava contra el filial del Lleida van suposar els primers punts perduts per l’equip del Pla d’Urgell. Durant els primers 45 minuts els de Mollerussa es van mostrar molt superiors al terreny de joc, amb diverses ocasions que no van culminar com aquesta en la que Víctor aconsegueix parar un potent xut d’Eric Ruiz.

A la represa els del Mollerussa van començar amb molta força i va ser al minut 50 quan Edu Raya va marcar el primer gol del partit encetant així el marcador. Els lleidatans van saber reaccionar amb rapidesa i només dos minuts després Raul Feher va anotar el gol que va posar les taules al marcador.

Amb l’1 a 1 al lluminós els homes de Turull no van decaure i van seguir pressionant al terreny de joc per endur-se els tres punts a casa tot i que sense fortuna com en aquest servei de falta on el porter va aconseguir desviar el xut de Putxi.

Amb aquest empat, el Mollerussa segueix sent líder a la classificació a un punt de diferència respecte al segon, el Viladecans.

Pel que fa al Lleida, amb aquest empat sumen un total de 5 punts a la lliga, mantenint-se així a la zona de de perill de la taula.

En la pròxima jornada de lliga, el Mollerussa visitarà el municipal Les Comes on s’enfrontarà contra l’Igualada, quart classificat amb 17 punts.

Informa: Alba Cases