Empat amb regust a victòria del CFJ Mollerussa en la visita al FC Borges (1-1)

Foto Mollerussa

El CFJ Mollerussa va obtenir un punt agònic en la visita al camp del FC Borges (1-1) que li permet mantenir la seva condició d’invicte. No va ser fins al minut 94 de partit, quan Jordi Pedrós, amb un fort xut des de fora l’àrea va donar un punt amb sabor a victòria als del Pla d’Urgell.

Des del xiulet inicial, el conjunt de Josep Maria Turull no es va sentir còmode sobre la gespa. La circulació de la pilota era difícil i el Borges va exhibir una gran intensitat, especialment en atac. Tot i això, l’electrònic no es va moure en la primera part (0-0).

A la represa, els de les Garrigues van seguir insistint i van trobar el premi a l’esforç en el minut 74, quan Ramonet va inaugurar el marcador desviant un xut d’Edu Vives. Tres minuts després, el mateix Edu Vives i el visitant Eduardo Raya van ser expulsats amb roja directa en una acció entre ambdós jugadors al centre del camp.

El CFJ Mollerussa va saber remar contra l’adversitat, i en el minut 94 de joc, Jordi Pedrós va rebre una pilota a la frontal de l’àrea que amb un potent xut va enviar al fons de l’escaire de la porteria defensada per Adrià Xammar. En la celebració, Pedrós va rebre la segona targeta groga i va deixar el seu equip amb només 9 jugadors quan restaven pocs minuts pel final del partit.

Tot i això, el partit va acabar amb empat (1-1). D’aquesta manera, el Mollerussa se situa en la segona posició de la classificació empatat a 24 punts amb el líder, el Viladecans. Per altra banda, el Borges es col·loca en setena posició amb 15 punts.

Informa: R. Tàpies