A 25 minuts pel final l’àrbitre va decidir enviar als 22 jugadors al vestuari. La falta de visibilitat per culpa de la boira intensa que hi va ha ver a la capital del Pla d’Urgell el passat diumenge va impedir que s’acabés un partit que fins al moment Mollerussa i Alcarràs empataven a un.

Durant la primera part del partit el Mollerussa es va mostrar clar dominador marcant el ritme del duel i va posseir diverses ocasions com aquesta. Els blanc i blaus van desfer les taules inicials ben aviat amb un gol d’Eduard Barón al minut 33 que va batre al porter de l’Alcarràs.

Amb l’alt ritme de joc que proposava el Mollerussa, l’Alcarràs no va poder igualar el marcador i van arribar al descans.

A la represa, amb la boira com a protagonista a la gespa del Municipal, l’Alcarràs va fer un canvi de plantejament que li va permetre empatar el partit gràcies al gol de Pere Galcerán al minut 56.

Malgrat el gol, el Mollerussa pressionava i l’Alcarràs es resistia i ficava emoció en aquest derbi provincial. Finalment a falta de 25 minuts per acabar i degut a la densa boira sobre el terreny de joc que impedia la correcta comunicació entre els àrbitres es va suspendre el partit amb l’1 a 1 al marcador.

Aquest dimecres el Comitè de Competició decidirà quin dia es reprendrà el partit.

Informa: Alba Cases