La manca d’encert frustra l’estrena a la lliga del CFJ Mollerussa (0-2)

La manca d’encert de cara a porteria, o bé l’actuació del porter visitant han frustrat l’estrena a la lliga del CFJ Mollerussa, que ha perdut aquest diumenge per 0-2 a casa contra el Vilanova i la Geltrú. Ni Eduard Barón primer, ni Jofre Graells i Òscar Canadell després van ser capaços d’enviar al fons de la xarxa les clares ocasions de gol de les que van disposar en el primer quart d’hora de partit. Qui sí que ho va fer va ser Carlos Contreras però a l’àrea mollerussenca. El davanter visitant va batre Joan Marc amb un potent xut creuat i va fer pujar el primer gol a l’electrònic al minut 39 de partit.

A la segona part, menys protagonistes a tres quarts de camp però mateix guió que a la primera. Òscar Canadell, al minut 67, i Marcel Ormo al temps afegit van desaprofitar dues ocasions d’or perquè el Mollerussa aconseguís l’empat. I en l’última acció del partit, Roberto Angulo va transformar el segon gol de la tarda del Vilanova i la Geltrú, que va resistir les escomeses locals tot i jugar els últims dotze minuts amb deu jugadors per l’expulsió d’Álex Iloie per doble targeta groga.

El CFJ Mollerussa disputarà la segona jornada de lliga contra el Can Vidalet el pròxim diumenge a partir de les 17.00 h de la tarda al Municipal d’Esports.

Informa: Ignasi Gómez