L’atleta dels Xafatolls, Núria Ribalta, campiona d’Espanya de duatló

nuria ribalta

La duatleta de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, Núria Ribalta ha aconseguit guanyar el Campionat d’Espanya de duatló de mitja distància del seu grup d’edat que va tenir lloc a Numància (Sòria) el passat cap de setmana. Ribalta va realitzar 10kms de carrera a peu, 60kms en bici i 9kms de carrera a peu.

El següent objectiu de Ribalta és el Mundial de duatló cros que se celebrarà a finals del mes d’abril a Pontevedra.

camp.cat sub14

L’Associació Atlètica Xafatolls s’ha penjat dues medalles d’argent i una de bronze en la final del Campionat de Catalunya sub 14 en pista coberta que s’ha disputat aquest dissabte.

Alba Potrony s’ha penjat la medalla d’argent després de llençar 12,03m a llançament de pes; Aran Badia ha aconseguit la medalla d’argent després de córrer els 1000m.ll. amb 3’09”; la Clàudia Sánchez ha aconseguit medalla de bronze després de recórrer els 2000m.m. amb 10’44″86. Èrika Sellart ha acabat en 9a posició llençant 9,55m a llançament de pes i Carla Guillén 12a corrent els 1000m.ll. amb 3’31”.

En total hi han participat 5 atletes de l’entitat mollerussenca. La propera cita serà el 30 de març a la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus a l’aire lliure.

Informa: Redacció