L’EFAC, tercer revés a casa del Mollerussa (1-3)

El Mollerussa ha perdut tres dels cinc partits de lliga que ha disputat com a local. L’últim, aquest diumenge a la tarda per un gol a tres en el derbi contra l’EFAC Almacelles. En les tres ocasions, un condicionant comú: els mollerussencs han començat perdent el partit. Una situació que ahir es va donar a la mitja hora de joc, quan els del Segrià s’avançaven amb un potent xut de Joel Guillen. I, tot i que nou minuts abans, Òscar Canadell tenia a les seves botes el primer gol de la tarda, i en el minut 36, el seu germà Roger estava a punt de sorprendre el porter Chiné, els del Pla arribaven al descans en desavantatge.

Aquest hàndicap es feia major disputats quatre minuts de la segona meitat. El davanter Òscar Imaz apareixia al segon pal per finalitzar una jugada d’estratègia dels visitants. Però de la mateixa manera que en les dues derrotes passades, els de Josep Maria Turull no tiraven la tovallola, i Jofre Graells acurtava distàncies en el minut 62 de joc. Els del Pla empenyien i disposaven de dues ocasions de perill que posaven la por al cos a un EFAC, que tot i patir sabia que podia fer mal al contraatac. I així va ser. Monfort aprofitava la valentia dels locals per marcar l’1 a 3 i sentenciar el duel al minut 78 de partit.

Amb aquesta derrota, el Mollerussa se situa a la desena posició abans de visitar divendres el Santboià, tercer classificat i invicte a la lliga.

Informa: Ignasi Gómez