Massa càstig pel Mollerussa davant del Valls (0-2)

El Mollerussa va perdre 0-2 davant del Valls en un partit que va rebre massa càstig pel que es va veure a sobre el terreny de joc. Un encontre de maduració lenta i amb molt treball al mig del camp que finalment es va decantar en els darrer 10 minuts.  Tot i la igualtat sobre la gespa les ocasions més clares en aquesta primera part van arribar gairebé totes per part local i gairebé en la seva totalitat en peus d’Álvaro. La primera després d’aquesta jugada personal que  el meta visitant va aconseguir refusar. Al minut 20 de partit el mateix Álvaro no va arribar a aquesta assistència que Roger Canadell va filtrar després d’una gran conducció.   On si que va arribar i de manera espectacular va ser aquesta centrada d’Oscar Canadell, la pilota però va sortir desviada.

Una de les poques oportunitats dels visitants en els primers 45 minuts va arribar gràcies a una cessió impresisa d’Artur a Joan Marc que la davantera tarragonina no va aprofitar. Finalment es va arribar al pas per vestuaris amb l’empat a 0 inicial.

Els següents 45 minuts van començar amb la mateixa tònica que a la primera part molta igualtat i molt migcampisme en dos rivals que es van demostrar tenir molt respecte durant tot l’encontre.

L’entrada de Marc Álvarez i Albert Delgado al minut 67 va suposar aire fresc pel Mollerussa que a partir d’aquest moment va gaudir del millors minuts de joc del matx i també de les millors ocasions, precisament totes dues protagonitzades per aquests dos jugadors.

Però quan millor es posava el partit pels del Pla d’Urgell va arribar la primera gerra d’aigua freda al municipal de Mollerussa. L’equip tarragoní es va avançar al marcador al minut 84 després d’una jugada d’estratègia.

Si el 0-1 ja havia deixat tocat a l’equip entrenat per Josep Maria Turull el 0-2 encaixat de penal només 4 minuts després ja va acabar d’enfonsar als blanc i blaus tal i com admetia el propi Turull al finalitzar l’encontre.

La Derrota davant del Valls deixa als del Pla d’Urgell en una situació complicada a tres punts del descens, situació que mirarà de revertir en el pròxim partit de lliga que els blanc i blaus disputaran el pròxim 1 de març al Catllar.

Informa: Miki Daviu