Mollerussa va celebrar per Sant Esteve la 36a edició de la tradicional Cursa de l’Indiot

Mollerussa va celebrar aquest dimecres la tradicional Cursa de l’Indiot, que enguany arribava a la seva 36a edició amb la participació d’un total de 750 atletes. La cursa comptava amb un recorregut de 8km pels carrers del centre de la ciutat i tenia com a punt de sortida i d’arribada la recent estrenada Plaça Manuel Bertrand .

En la categoria masculina, el més ràpid va estar Álex Méndez amb un temps de 25.52 i pel que fa a l’apartat femení, Núria Tilló va ser la primera en creuar la línia de meta amb un crono de 29.48.

La xifra de participants respon a la suma dels inscrits a la cursa oberta amb els de les curses infantils, en una jornada que va estar organitzada, com és habitual, per  l’Associació Atlètica Xafatolls i per l’Ajuntament de Mollerussa.

També cal destacar que enguany s’ha reeditat la novetat impulsada l’any passat de fer la cursa sota la modalitat Ekkiden, consistent en completar el recorregut amb equips de dos corredors els quals s’havien de passar el xip a meitat del trajecte com si fos un relleu.

Informa: Alba Cases