Suspès per la boira el partit del CFJ Mollerussa i el CE Manresa

Tot i la boira densa que hi havia aquest diumenge a la capital del Pla d’Urgell, el Mollerussa s’enfrontava al segon classificat de la lliga, el Manresa, que durant la primera part va fer-se amb la pilota arribant en diferents ocasions a la zona perillosa  tot i que sense inquietar gaire la porteria defensada per Joan Marc. Amb els barcelonins amb ganes de sumar tres punts contra el líder, va arribar la jugada més perillosa a la porteria del Mollerussa on després d’una centrada des de mig camp i diferents rebots, el Manresano va aconseguir materialitzar en gol aquesta ocasió.

Minuts més tard els de Josep Maria Turull disposats a defensar el lideratge, van generar aquesta ocasió clara de gol on Edu Raya va estar molt a prop d’inaugurar el marcador. Els barcelonins ho van seguir intentant amb diverses occasions a través de jugades a pilota parada tot i que sense fortuna.

Amb la boira cada vegada més protagonista, al minut 34 els mollerussencs van aprofitar un error en la zona perillosa de la defensa del Manresa i Marc Grau va assistir Albert Delgado que va encetar el marcador amb l’1-0 amb el qual es va arribar al descans.

Després de la mitja part, tot i les ganes de seguir amb el partit per part dels dos conjunts, van anunciar que el matx quedava suspès degut a la intensa boira.

Pròximament s’anunciarà la data on Mollerussa i Manresa jugaran els 45 minuts restants.

Informa: Alba Cases