Un gol de Ricard Cervelló manté invicte el Mollerussa a Vilanova i la Geltrú (1-1)

WhatsApp Image 2018-11-26 at 16.02.27

El CFJ Mollerussa va empatar a Vilanova i la Geltrú (1-1) aquest diumenge, amb motiu de la tretzena jornada del grup 2 de Primera Catalana.

El partit va començar de cara per als de Mollerussa on van disposar d’un penal a favor als 5 primers minuts. Encara així, el porter de Vilanova i la Geltrú va parar el penal, el que va fer que l’equip del Garraf entrés en bona dinàmica i obrís el marcador en el minut 44 de la primera meitat (1-0), resultat amb què es va arribar al descans).

A la represa, el conjunt mollerussenc, millor posicionat sobre la gespa va agafar les regnes del joc i va poder empatar al minut 52, gràcies a un potent xut de Ricard Cervelló (1-1). En el tram final del partit els de Josep Maria Turull van disposar de nombroses ocasions per a sentenciar el matx.

Tot i això, el resultat ja no es va moure més (1-1), fet que situa el Mollerussa en la segona posició de la classificació i li permet sumar 54 partits consecutius sense conèixer la derrota. Per altra banda el Viladecans es manté líder després d’empatar sense gols contra el filial del Lleida Esportiu, i el duel entre el Manresa i Vista Alegre es va ajornar.

En la següent jornada el CFJ Mollerussa rebrà el quinzè classificat de la lliga, el Sant Ildefons.

Informa: Pau Del Valle, R.Tàpies.