El CFJ Mollerussa sentencia a la primera contra El Catllar (2-0)

El CFJ Mollerussa s’ha adjudicat aquest diumenge la segona victòria del curs en vèncer per 2 a 0 El CE Catllar al Camp Municipal d’Esports. Tot i un ensurt inicial, els de Josep Maria Turull no van fer patir en excés a la seva parròquia, que celebrava el primer gol del seu equip en el minut 20 de joc, obra de Marc Álvarez ‘Quini’. I només vuit minuts més tard, embogia amb la canonada de des de 25 metres amb què Roger Aleu perforava la porteria visitant i establia el 2 a 0 a l’electrònic. Abans del descans, el mateix ‘Quini’ va estar a punt de liquidar el duel, però no va poder precisar la rematada amb la porteria buida.

A la segona part, els visitants van fer un pas endavant per intentar retallar distàncies. En aquestes, van reclamar penal en una acció dins de l’àrea mollerussenca al minut 49 de joc que l’àrbitre del partit no va assenyalar. I, a continuació, Prades va executar un llançament de falta que es va perdre per poc per sobre de la porteria defensada per Marc Aceituno. Tanmateix, el gol visitant no va arribar i els locals van segellar la segona victòria del curs.

Amb aquest triomf, el Mollerussa se situa a la desena posició amb 7 punts sumats abans d’afrontar dos desplaçaments consecutius: el pròxim diumenge a Martorell, i el següent a Viladecans.

D’altra banda, la plantilla del primer equip va sortir al terreny de joc acompanyada dels jugadors de categoria ‘Baby’ del club, que van gaudir d’aquesta experiència. Una iniciativa on es té previst que hi participin tots els equips de la base al llarg de la temporada.

Informa: Ignasi Gómez