El servei EixBus farà parada a Mollerussa a partir del 23 d’abril

3d4319a2-b261-4bf6-a1a9-af308b6470db

El Departament de Territori i Sostenibilitat incorpora a partir del 23 d’abril una nova parada a l’estació de Mollerussa dins del servei de l’EixBus. D’aquesta manera, el recorregut serà Girona – Aeroport Costa Brava – Vic – Manresa – Cervera – Tàrrega – Mollerussa – Lleida.

L’Eixbus connecta des del 1998 –any en què es va finalitzar la construcció de l’eix transversal (C-25)– dues de les capitals de província catalanes (Girona i Lleida) i quatre capitals de comarca (Vic, Manresa, Cervera i Tàrrega). Amb la incorporació de Mollerussa, capital de l’Alt Urgell, es complementa l’oferta de transport públic en aquesta via troncal del país, que dona servei a un total de 400.000 habitants.

La nova parada a Mollerussa dona resposta a les peticions d’usuaris de la capital del Pla d’Urgell de desplaçar-se amb transport públic fins a Manresa, Vic i Girona, per raons d’estudis, professionals, familiars o d’oci.

A l’any 2018 l’Eixbus va transportar 126.695 viatgers, assolint d’aquesta manera el màxim des de la seva posada en marxa. Entre setmana, l’Eixbus ofereix 7 viatges d’anada i 7 de tornada en el tram entre Girona i Manresa (85% del passatge), i 3 viatges d’anada i 3 de tornada entre Girona i Lleida. El servei EixBus està gestionat per l’empresa TEISA.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.