Gerard Cabestany i Laura Gómez, els més ràpids a la Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

SORTIDA-2

  • La cita ha aplegat un total de 650 participants
  • Francesc Lacueva i Antonia Argilés han estat els guanyadors de la distància curta, de 7 kilòmetres, que també era puntuable per a la Lliga Ponent

La Volta a l’Estany d’Ivars ha celebrat avui la seva 11a edició, en què un total de 650 participants han fet costat a una jornada puntuable per a la Lliga Ponent i que oferia curses sobre dos distàncies, els 10 i els 7 kilòmetres, a més d’una cursa en cadira de rodes i una caminada de 7 kilòmetres. Gerard Cabestany i Laura Gómez han estat els guanyadors de la prova llarga.

GERARD CABESTANY (1) LAURA GÓMEZ

Així, als 10 kilòmetres, en la categoria masculina el més ràpid ha estat Gerard Cabestany (Esports Truga) amb un temps de 34.24, pel davant d’Eudald Carreras (TR Running Esports Parra), segon amb 36.17, i de Ramon Bosch (CA Borges), tercer amb 36.35. En dones, victòria de Laura Gómez (Viwo) amb un crono de 38.34, seguida de Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), segona amb 38.51, i de Francina González (CAI Triatló), tercera amb 41.36.

Pel que fa a la prova de 7 kilòmetres (distància nova d’aquest any i que substituïa als clàssics 5 kilòmetres), en homes el millor ha estat Francesc Lacueva (Esports Truga) amb una marca de 25.06, seguit de Sergi Nunes (Runners Balaguer), segon amb 26.14, i de l’independent Rodrigo Peña, tercer amb 26.52. En dones, triomf per a la líder indiscutible de la Lliga Ponent en aquesta distància, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb un registre de 31.40, pel davant de dos representants de l’Esports Truga: Margot Falip, segona amb 33.38, i de Cecilia Coromina, tercera amb 33.55. Quant a la cursa en cadira, els millors han estat Josep Domènech (Docu Lleida) i Anna Gilabert (CAI Ivars).

FRANCESC LACUEVA ANTONIA ARGILÉS

Totes les modalitats han compartit el mateix punt de sortida, situat al centre del poble, al davant de l’Ajuntament. La caminada tenia com a objectiu poder donar resposta a les peticions de socis i simpatitzants. Pel que fa a l’obsequi que han rebut els participants, en aquesta edició ha estat una tovallola de bany 70×140 personalitzada.

Podeu consultar les classificacions a:

10 km: https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=64&edicio=2019.

7 km: https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=304&edicio=2019.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.