Gall dindi per a Xavier Badia i Núria Tilló, dels Xafatolls, en la 37a Cursa de l’Indiot de Mollerussa

Els atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls, Xavier Badia i Núria Tilló, s’han emportat a casa un gall dindi envasat al buit cadascú pel dia de Sant Esteve després de ser els vencedors de la 37a edició de la tradicional Cursa de l’Indiot de Mollerussa, que enguany ha aplegat més de 600 participants, entre la prova oberta i les infantils.

El club mollerussenc, coorganitzador de la cursa amb l’Ajuntament, ha celebrat un doblet així gràcies als 26 minuts i 11 segons que ha necessitat Badia per segellar el seu triomf, en la modalitat masculina, i els 29 minuts i 38 segons amb què Tilló ha revalidat la victòria aconseguida l’any passat en la femenina. El podi masculí l’han completat, Ivan Espílez, en segon lloc, i Jordi Montraveta en tercer. En el femení, Eva Ledesma ha ocupat el segon esgraó i Rosamari Carulla el tercer.

Per tercer any consecutiu s’ha disputat la modalitat Ekkiden, que permetia completar el recorregut per parelles. Entre els 37 equips que hi han pres part, els guanyadors, en la categora masculina, han estat The Pa-Lla Team (Pascual-Lladós) i Mas d’en Grau (Cendan-Cendan), ambdós amb un registre de 27 minuts i 35 segons. En la femenina, Tri 4.40 Girls (Bru-Onieva) han estat les més ràpides, i en mixtes els Xafatolls 6 (Carrillo-Ribalta).

Els participants han donat dues voltes a un circuit urbà de 4 km amb sortida i arribada, com és habitual, a la plaça Manuel Bertrand. Els tres primers classificats han rebut un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. Pel que fa a les proves infantils, enguany hi han pres part fins a 120 participants.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.