El CFJ Mollerussa del tècnic Alexis Pintó ja està en marxa amb més d’una desena de cares noves

L’exentrenador formatiu del Barça assumeix el repte de portar l’equip mollerussenc el més amunt possible amb una aposta per un joc atrevit i ambiciós

Després d’acariciar l’ascens la temporada anterior, el CFJ Mollerussa ha tornat als entrenaments per preparar el nou curs a Primera Catalana amb més d’una desena de cares noves. La més destacada la del tècnic Alexis Pintó, que agafa el relleu a la banqueta de Josep Maria Turull (ara a l’Atlètic Lleida). L’entrenador afronta aquest nou repte amb l’objectiu de portar l’equip mollerussenc el més amunt possible apostant per un estil de joc atrevit i ambiciós.

En aquest sentit, la plantilla compta de moment amb un total de 20 jugadors més el cos tècnic. Mamadouba Soumah, cedit pel Cornellà, Moha Mballo, provinent del Divisió d’Honor de l’Ebro o Sasha Litwin són algunes de les incorporacions que se sumen a jugadors que continuen respecte a la temporada anterior com Jofre Graells, Eduard Barón, Xavier Puiggròs o Kiko Tàpies.

El Mollerussa disputarà el primer partit de pretemporada aquest divendres contra el Juvenil A del Lleida Esportiu. El debut a la lliga està previst pel diumenge 3 d’octubre contra el Tàrrega a casa. Destacar que el club estrena equipació on el color blau guanya protagonisme a la camiseta.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.