Il·lusió a Mollerussa per aconseguir el premi gros a la Copa del Rei

El conjunt del Pla d’Urgell es disputa demà a casa amb el Penya Independent d’Eivissa un bitllet per jugar contra un equip de Primera Divisió

El CFJ Mollerussa tornarà a disputar aquest dimecres un partit de la Copa del Rei després de 29 anys. Els del Pla d’Urgell reben al Camp Municipal d’Esports el Penya Independent d’Eivissa en una eliminatòria a partit únic i en què el vencedor gaudirà d’un premi gros: jugar la següent ronda contra un equip de Primera Divisió. Per tot plegat, la il·lusió s’ha apoderat de l’equip i de l’afició.

El conjunt mollerussenc, que ha entrat a la Copa en ser el campió del seu grup de Primera Catalana el curs passat, s’enfrontarà a un rival que és líder del grup eivissenc de la Regional Preferent.

Per al duel, el Mollerussa podrà comptar amb el seu nou fitxatge, el davanter Adrià Fernández, però Roger Aleu i Mamadouba Soumah seran baixes segures. El partit s’iniciarà a les 20.30 h del vespre i el camp es preveu que estigui ple de gom a gom un cop s’han exhaurit la totalitat de les entrades, que eren gratuïtes.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.