El Club d’Escacs Mollerussa copa el podi al provincial de Lleida

Pol Hernández guanya la categoria sub-10 seguit de Jordi Llobet i Ferran Calvís, mentre que Oriol Roure i Jofre Dea són segon i tercer respectivament a la sub-12

El Club d’Escacs Mollerussa ha sumat cinc trofeus més al seu palmarès. El jugador de l’entitat, Pol Hernández, s’ha proclamat campió sub-10 de la província de Lleida seguit dels seus companys, Jordi Llobet i Ferran Calvís, que van completar el podi de la categoria en segona i tercera posició respectivament. A més a més, Oriol Roure i Jofre Dea van obtenir la segona i tercera posició respectivament al campionat sub-12 de Lleida, que va guanyar Gabriel Mares, del Tàrrega.

Uns resultats que fan palesa l’excel·lent salut del club mollerussenc, que enguany assoleix una base de 55 jugadors federats, xifra rècord en els 42 anys d’història de l’entitat i que aquest curs és també la més elevada entre els clubs de la província de Lleida.

Afegir que els bons resultats a nivell provincial permetran al club mollerussenc participar pròximament en el Campionat de Catalunya d’Escacs, un torneig on l’entitat ja ha assolit anteriorment grans fites com la tercera plaça en el campionat sub-10 per equips el passat mes de novembre o la primera posició en el campionat sub-8 també per equips l’any 2019.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.