El CFJ Mollerussa trenca la ratxa de victòries en caure davant la UE Valls (1-2)

El porter visitant Albert Alfonso va aturar un penal a Putxi al temps afegit que hagués suposat el gol de l’empat mollerussenc

El CFJ Mollerussa va trencar ahir la bona dinàmica de resultats en perdre a casa davant la UE Valls (1-2). El conjunt mollerussenc va finalitzar el duel decebut per desaprofitar el que semblava una ocasió propicia per sumar els tres punts davant d’un rival que arribava amb diverses baixes per la covid-19. Un fet que a la primera meitat va passar desapercebut, ja que els de l’Alt Camp van gaudir de diverses ocasions de gol. Tanmateix, Putxi va obrir la llauna pels locals al minut 40 amb un xut llunyà que va enganyar el porter Albert Alfonso. L’avantatge els va durar tan sols dos minuts als de Jordi Cortés, ja que Sergi Gómez batia Pau Bosch amb un potent xut. Una notícia negativa que s’acompanyava d’una altra, la lesió de Jordi Pedrós just abans del descans.

Als cinc minuts de la represa, Riki feia una centrada precisa perquè Joan Domingo amb un bon remat de cap avances el Valls. A partir d’aquí, el Mollerussa posava setge a la porteria visitant amb el suport del seu públic i disposava de diverses ocasions de gol per empatar que topaven amb Albert Alfonso. Al temps afegit arribava la jugada polèmica del duel. Putxi servia un córner on Òscar Torres impedia amb les mans el gol de Rockson Okyere. Els locals demanaven que la pilota ja havia entrat, però el col·legiat assenyalava expulsió del defensa visitant i penal pels locals. Putxi assumia la responsabilitat, però el seu llançament topava amb una gran parada d’Alfonso en la darrera jugada del partit.

Amb aquest resultat, els del Pla d’Urgell se situen en novena posició abans de visitar el Vista Alegre, cuer de la lliga, en la pròxima jornada.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera