Neix el ‘Carrilet Fest’, un festival adreçat a infants i famílies amb una desena d’activitats culturals

Ja s’han venut mig miler d’entrades per a la festa que tindrà lloc el diumenge 15 de maig al Palau d’Anglesola amb espectacles teatrals i musicals a càrrec d’artistes del territori i del panorama català

El Palau d’Anglesola celebrarà el diumenge dia 15 de maig el Carrilet Fest, el primer festival familiar del Pla d’Urgell. La iniciativa oferirà tot un dia d’activitats culturals pensades per al gaudi dels infants i de les famílies com per exemple espectacles teatrals i actuacions musicals a càrrec d’artistes del territori i del panorama català.

El festival, que tindrà com a principals escenaris el Parc de Sant Roc i el Pavelló poliesportiu, comptarà al llarg del dia amb les actuacions de Krisolets Contacontes, El Sidral, Ambauka, Dàmaris Gelabert, Polar Soft & Magnet i Sàndal  Produccions. D’aquesta manera, el Carrilet Fest vol que la cultura serveixi també per estrènyer el llaç entre infants i famílies de diferents comarques.

A més, la jornada comptarà també amb un espai per a foodtrucks i un altre de jocs de fusta. L’entrada per al Carrilet Fest es pot adquirir a les oficines de l’ajuntament del Palau d’Anglesola o al seu web municipal (emplauelpalau.cat). El preu és de 6 euros anticipada i de 8 euros a taquilla.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.