Tornen els ‘Carromatos’ al Carnestoltes de Miralcamp

Aquest cap de setmana es recuperaran els cotxes bojos després d’un parèntesi durant la pandèmia

El Carnestoltes a Miralcamp en l'edició del 2020
El Carnestoltes a Miralcamp en l'edició del 2020

El Carnestoltes a Miralcamp en l’edició del 2020

El trànsit més sonat tornarà a recórrer els carrers de Miralcamp aquest Carnestoltes amb el retorn dels Carromatos (habitualment coneguts com a ‘cotxes bojos’), una iniciativa en format concurs que ja és tota una tradició arrelada a la vila i que només ha quedat interrompuda recentment per la pandèmia de la Covid-19.

El concurs de Carromatos és un dels actes centrals del Carnestoltes de Miralcamp que s’estendrà al llarg del cap de setmana del 18 i 19 de febrer. La festa iniciarà dissabte a les 16.00 hores a la plaça Catalunya, el punt de trobada que marcarà l’inici de la desfilada i el concurs dels Carromatos, que recorreran tota la vila. La festa continuarà a les 20:00h al poliesportiu amb un sopar popular que anirà seguit del Concurs de disfresses. A partir de les 22.00 hores, els nou músics del grup The Aguateques amenitzaran la festa amb hits intergeneracionals.

El diumenge a partir de les 14.00 hores iniciarà la segona jornada de la festa amb la Cassolada popular a càrrec de Ramon Carulla i La Cuina de l’Araceli. Durant l’acte es farà entrega dels premis dels Carromatos i del Concurs de disfresses. L’actuació de l’il·lusionista Jeff Toussaint posarà punt final a la festa de la disbauxa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.