Nombrosa afluència de públic al 20è Mercat d’Hivern, que ha animat una bona campanya de rebaixes

Centenars de persones s’han acostat aquest dissabte al 20è Mercat de les Rebaixes d’Hivern, ubicat als carrers i places del centre de Mollerussa. A diferència d’altres anys, la meteorologia ha ajudat a què, ja des de primera hora del matí, es registrés una bona afluència de persones que miraven i compraven en alguna de la quarantena de parades instal·lades.

Diferents peces de roba, sabates, complements i articles de perfumeria s’han pogut adquirir amb importants descomptes. L’objectiu del mercat és donar sortida als darrers estocs de la temporada. Una campanya que enguany ha sigut més positiva per als comerciants, els quals han notat un incrementat de les vendes ja des dels primers dies de rebaixes.

Els clients també han valorat positivament el mercat. Tot i que la majoria han aprofitat les rebaixes per comprar el que necessitaven, surten a passejar i fins i tot adquirir algun article. El mercat és un dels quatre que cada any organitza la delegació de la Cambra de Comerç de Lleida a Mollerussa, amb la col·laboració de Mollerussa Comercial i l’ajuntament de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.