L’Atlètic Segre i la UE Tàrrega, classificats a Mollerussa per a la final nordoest de la Danone Nations Cup

La capital del Pla d’Urgell s’ha convertit aquest diumenge en seu de la festa del futbol base català, de la mà de la fase prèvia de la Danone Nations Cup. Un total de 24 equips de la categoria aleví de Lleida, Tarragona i Andorra han participat a la competició. L’amfitrió, el Mollerussa, no ha aconseguit, però, classificar-se per a la final regional del nordoest. Tot i la bona arrencada de l’equip A dels del Pla d’Urgell, que ha vençut per 2 a 1 a l’Amposta, la derrota davant el Bordeta per 3 a 2 els ha impedit jugar el partit classificatori al matí. Ja a la tarda, l’equip B ha caigut contra el Cervera per 6 a 0 i el Nàstic, per 0 a 7.

L’equip de la capital tarragonina és un dels quatre classificats que competirà a la següent fase, que tindrà lloc al maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ho farà acompanyat pel Cambrils i els lleidatans de l’Atlètic Segre i la Unió Esportiva Tàrrega. Mentre, la ciutat de Mollerussa vol repetir l’experiència d’acollir competicions com la Danone Nations Cup.

La competició duu a terme, paral·lelament, tres fases finals més arreu de l’Estat, els classificats de les quals competiran al maig a l’estadi de Cornellà-El Prat. L’abast de la Danone Nations Cup és tot un estímul per conèixer com viuen els més petits el món del futbol. La fase mundial es disputarà enguany a França i comptarà amb la participació dels equips d’una vintena de països.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.