Mollerussa acollirà la 3a Marxa de la Boira, que espera 700 participants i passarà pel Salt del Duran

Conèixer la banqueta del canal d’Urgell i l’espectacularitat del Salt del Duran. És un dels al·licients de la tercera edició de la Marxa de la Boira, que tindrà lloc el proper 15 de gener a les 9 del matí i a la que s’esperen unes 700 persones. L’objectiu és promoure turísticament aquest fenomen meteorològic característic de la Plana de Lleida, juntament amb els productes de proximitat d’aquesta zona.

La marxa comptarà amb dos recorreguts, sent el més curt de 10 quilòmetres i que consistirà en anar i tornar des de Mollerussa fins al Salt del Duran, on hi haurà un punt d’avituallament. A banda, s’instal·laran dos més per a la ruta de 22 quilòmetres.

El punt de sortida i arribada serà el pavelló firal de la ciutat on, entre d’altres es podrà degustar una cassola de tros convencional i també, com a novetat, una de vegetariana. L’Agrupació Sardanista de Mollerussa serà l’encarregada d’amenitzar aquesta part de la festa, que també té un vessant solidari al que es destina un euro de cada inscripció, que enguany anirà a parar a l’Escola Siloé de Mollerussa.

Les inscripcions ja estan obertes al web rutadelaboira.cat i l’organització també durà a terme de nou un concurs d’Instagram que obsequiarà als premiats amb un bateig de vol al Club Aeri de Mollerussa i una nit amb esmorzar per a dues persones a l’Hotel Jardí.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.