Cancel·lada la Fira de Sant Josep de Mollerussa per prevenció del coronavirus

El Consell Directiu de Fira de Mollerussa ha acordat aquest dimecres a la nit cancel·lar la 148a edició de la Fira de Sant Josep, que s’havia de celebrar del 19 al 22 de març, per prevenció del coronavirus. Així ho ha anunciat el president de l’ens firal i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, que ha dit que les limitacions a esdeveniments amb més de 1.000 persones que ha decretat el Govern, fan que no es compleixin els “condicionants” per fer possible de forma òptima el certamen, que se suspèn per primera vegada a la història, segons té constància l’entitat, després d’aplegar 175.000 visitants l’any passat. Solsona ha remarcat que no és una decisió “volguda” però sí “necessària” per garantir la salut i la tranquil·litat de la ciutadania.

El president de Fira de Mollerussa ha remarcat que l’organisme treballa “des de ja” per implementar totes les “mesures de fidelització” amb els expositors afectats i amb l’objectiu de garantir que les properes fires no registrin “danys” per aquesta suspensió. Tanmateix ha reconegut que és una decisió que “condiciona tot l’any firal a efectes econòmics”.

L’alcalde ha assenyalat també que “Sant Josep no és una fira ajornable”, ja que és precisament l’època quan se celebra el que li dóna el “seu valor”. Fira de Mollerussa treballa per fer un primer càlcul de les pèrdues econòmiques que suposa la cancel·lació.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.