Derrota per la mínima del Mollerussa en la final de la Copa Lleida contra l’Alpicat

El Mollerussa va caure derrotat per la mínima davant l’Alpicat, en una final de la primera Copa Lleida que es disputava aquest dimecres al complex esportiu de Torrefarrera. L’equip de la capital del Pla d’Urgell va arribar al terreny de joc amb ganes de donar-ho tot, posant-t’ho molt difícil al seu rival. Això feia que des de la grada es veiés un inici de partit molt igualat. Però poc a poc els rojos van anar creixent davant dels homes d’Edu March i van saber aprofitar algunes faltes i córners per intentar marcar.

Tot i així, s’arribava a la final de la primera part amb el 0 a 0 al marcador. No va ser fins a la represa, al minut 50, quan es marcava l’únic gol del partit, per part de Vendrell, que precisament va estar en l’anterior temporada amb els mollerussencs. La tensió a la gespa anava augmentant a mesura que passaven els minuts. Els blanc i blaus anaven a per l’empat però els homes de Sergi Vela van dedicar esforços a defensar les seves posicions.

A les acaballes del partit els dos equips van anar a per totes i es van poder veure diverses ocasions de gol. I al minut 86, l’àrbitre va ensenyar la targeta vermella a Salva, per haver clavat un cop de colze a un rival. L’ambient es va anar caldejant i la protesta de Roy per un penal que l’àrbitre no va assenyalar el va portar a l’expulsió.

Finalment, alegria per a un Alpicat que s’estrena com a guanyador d’aquest nou torneig de la Copa Lleida que per a la Federació Catalana de Futbol és tot un exemple del que ha de ser una competició territorial.