El Palau crea una entitat per conservar i enriquir la seva banqueta del Canal

La Banqueta del Palau és el nom de l’associació nounada aquest dimarts que vetllarà per conservar i potenciar l’entorn natural de la tercera séquia del Canal d’Urgell al seu pas pel terme municipal del Palau d’Anglesola. L’entitat compta amb 10 socis fundadors i s’uneix (un cop realitzi els tràmits administratius per constituir-se oficialment) a les ja creades a Mollerussa i Bellvís per defensar les seves respectives banquetes.

Pel que fa als seus projectes pro banqueta, l’entitat té previst treballar per recuperar l’arbreda a la zona urbana del municipi i alhora realitzar tasques de neteja als marges de la que pren direcció al terme de Bellvís. Així mateix, un dels projectes que també estudia materialitzar en sintonia amb l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i la plataforma Canal Viu és la construcció d’una passarel·la que unifiqui el recorregut a peu per la banqueta de la séquia tercera entre els termes del Palau d’Anglesola i Mollerussa, que actualment està tallat per l’autovia A-2.

Es preveu que Joan d’Arandes assumeixi la presidència de la nova entitat i ho faci acompanyat de Fina Torregrossa com a secretària, i de Marta Serra com a tresorera.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.