El Ple aprova els comptes del 2016 i modificar el POUM per afavorir la insta·lació de grans superfícies

Els pressupostos del 2016 i la modificació de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el POUM, per preveure la possible instal·lació de grans superfícies en àrees com ara la de la ronda Ponent han estat dos dels temes importants que s’han debatut i aprovat en el ple d’aquest dijous. En el cas de la planificació de futures zones comercials, els grups del PP i PSC han avalat la proposta, advertint aquests darrers que els canvis no es poden fer a la carta de possibles interessos privats. Mentre, Esquerra Republicana s’ha oposat a la modificació perquè consideren que pot fer restar vitalitat a la zona comercial del centre històric.

Pel que fa als comptes municipals de l’any que ve, han tirat endavant amb el vot favorable de l’equip de govern i del Partit Popular, que ha reconegut l’esforç que s’ha fet per mantenir l’estabilitat pressupostària. També n’ha fet esment la portaveu dels socialistes, grup que s’ha abstingut, encara que ha titllat els números de poc ambiciosos. En aquest sentit, ha criticat que la pista d’atletisme copi una part important del capítol d’inversions. Esquerra, per la seva banda, ha votat en contra, tot i matisant que és un no tranquil i reivindicant una major participació en l’elaboració dels comptes.

A la sessió d’aquest dijous els grups han debatut un total de set mocions, motiu pel qual el ple s’ha allargat fins passada la mitjanit.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.