El segrest d’una mollerussenca pel jihadisme, novel·lat en el llibre “Dues cicatrius”

“Dues cicatrius”. És el nom del llibre que relata, de forma novel·lada, la història del segrest que va viure la mollerussenca Anna Lloret la nit de Nadal de 1999, quan uns terroristes pakistanesos van sembrar el terror, durant vuit dies, entre els 178 passatgers d’un avió d’Indian Airlines amb destinació Nova Delhi. Una història que li ha marcat la vida i que, en veure-la publicada, diu, li ha servit per tancar aquesta etapa.

El periodista Ferran Grau ha estat l’encarregat de donar veu al testimoni de l’Anna. Però hi ha afegit com a element la història d’un corresponsal de guerra a Síria que, gràcies a la vivència de la mollerussenca, pot recuperar-se d’un trauma viscut durant el conflicte. Una obra que el seu autor defineix com a novel·la de ficció dins d’una acció, basant-se en diversos escriptors de la literatura francesa.

El llibre fa èmfasi en què, per la seva cobertura mediàtica, aquest segrest és el primer del que avui en dia es coneix com a terrorisme jihadista. L’obra, editada per Capital Books, s’ha presentat aquest dimecres al Centre Cultural de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.