FEMEL i Fira de Mollerussa renoven la seva col·laboració per internacionalitzar certàmens com el de Sant Josep

Fira de Mollerussa i l’Associació Provincial de la Indústria i Comerç de la Maquinària Agrícola, APRICMA, entitat adherida a la Federació d’Empresaris Metal·lúrgics de Lleida, la FEMEL, han renovat el seu conveni de col·laboració. Tindrà una vigència de tres anys i l’objectiu principal és el de potenciar el vessant internacional de certàmens com el de Sant Josep o Autotrac i Autotardor.

Tot plegat, en un moment en què les empreses lleidatanes del sector de la maquinària són un dels referents a nivell mundial i que estan exportant una tercera part del que fabriquen. Fins ara, la FEMEL ja estava integrada en el Comitè Organitzador del saló de Sant Josep i del Consell Directiu de Fira de Mollerussa. A més, pel que fa als expositors vinculats a la patronal, són prop d’una cinquantena, una sisena part del total.

La 144a Fira de Sant Josep obrirà les seves portes el proper 17 de març al matí, i la inauguració oficial del certamen tindrà lloc un dia més tard, a càrrec del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Dissabte també hi seran presents la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el titular de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, mentre que la cloenda de diumenge la presidirà la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.