Finalitzen les obres d’instal·lació d’aire condicionat al Poliesportiu del Palau

poliesportiu (1)

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha finalitzat les obres per climatitzar el pavelló poliesportiu municipal, que fins ara únicament només tenia un sistema de ventilació sense aire condicionat per a l’estiu i un sistema antic de calefacció mitjançant calderes de gasoil per a l’hivern.

L’obra l’ha dut a terme l’empresa Ilerfred SL, que va guanyar per raó de quantia el procediment obert d’un total de 5 empreses que es van presentar al concurs. L’import ha estat de 76.215 euros, IVA inclòs, i gaudeix d’una subvenció per part de la Diputació de Lleida. La direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut de les obres ha anat a càrrec dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Montserrat Messeguer, alcaldessa del municipi explica que les actuacions que s’han dut a terme són la instal·lació d’un sistema d’aire condicionat amb quatre aparells evaporatius i la millora del sistema de calefacció existent. “El conjunt disposa ara d’un sistema de control amb sondes d’ambient, a fi d’optimitzar el funcionament del sistema. Per tal d’instal·lar els quatre evaporatius, s’ha reforçat la coberta amb bigues metàl·liques”, descriu l’alcaldessa.

Per tal de millorar la calefacció, també s’han folrat totes les canonades, que fins ara no disposaven d’aïllament tèrmic, amb escuma de 30 mm per tal d’evitar que el calor es dissipi. “Finalment hem instal.lat dos panells radiants al sostre dels lavabos, que tampoc disposaven de cap sistema de calefacció”, diu Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.