Intel·ligència artificial, pintura i música a la performace ‘My Artificial Muse’

La intel·ligencia artificial, la música i l’art conviuran de manera directa dins el projecte ‘My Artificial Muse’ creat pels mollerussencs Albert Barqué-Duran i Marc Marzenit juntament amb l’alemany Mario Klingemann. Un espectacle en forma de performance que farà la seva estrena mundial al Teatre l’Amistat de Mollerussa el proper dissabte 12 de maig.

El projecte parteix del disseny d’una xarxa neuronal a càrrec de Mario Klingemann que utilitza un dibuix simplificat del cos humà per reproduir obres d’art completament digitals. Amb aquesta xarxa neuronal, l’artista Albert Barqué-Duran reprodueix una obra d’art de gran format mitjançant les instruccions que li arriben des d’aquesta xarxa neuronal. Per acabar de completar l’espectacle, la música electrònica de Marc Marzenit anirà reproduint les notes musicals de manera improvitzada amb un sistema tecnològic que permetrà plasmar tots els moviments del pintor en forma de música.

 

Un espectacle únic en cada exhibició que fins al moment, ja té confirmades diferents representacions a nivell mundial. Les entrades per l’espectacle d’estrena que tindrà lloc a Mollerussa, ja estan a la venda.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.