La il·lustradora Roser Capdevila inaugura la nova biblioteca de l’escola Les Arrels

L’Escola Les Arrels celebra aquest any el seu 10è aniversari i és amb motiu d’aquesta efemèride que des del centre han decidit donar-li el valor que mereix la renovada Biblioteca i l’han batejat sota el nom de la reconeguda il·lustradora catalana Roser Capdevila. És per això que l’autora de Les Tres Bessones no va voler perdre’s l’acte i va ser ella mateixa qui acompanyada de la directora de la Biblioteca Comarcal es va encarregar de destapar la placa commemorativa d’aquest nou espai.

Des de l’Escola on es mostraven molt satisfets per poder comptar amb la presència de l’autora, van organitzar un acte que va comptar amb la participació de tots els alumnes del centre.

Dos representants de cada curs van ser els encarregats d’explicar-li a la Roser, quines són les tasques que duen a terme diàriament entorn del món de la lectura i com treballen l’hàbit de llegir que des de l’escola Les Arrels es potencia des dels cursos d’educació infantil.

Durant l’acte de celebració Roser Capdevila va dedicar-los un conte a tots els nens i nenes que van obsequiar-la amb un ram de flors. Abans de marxar però l’il·lustradora va voler deixar la seva particular empremta al llibre de visites del centre.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.