La pel·lícula Bohemian Rhapsody enceta aquest dissabte dia 22 la programació de cinema a Mollerussa

MONTBLANC 08-7.psd

  • També s’ha previst sessions per Nadal i Sant Esteve amb l’estrena de la nova de Disney ‘El regresso de Mary Poppins’

Mollerussa estrenarà programació estable de cinema a partir dissabte 22 i no del dia 21, tal i com s’havia anunciat prèviament. I ho farà amb la projecció de la pel·lícula Bohemian Rhapsody i la infantil El Grinch. Així mateix, també se seguiran amb les projeccions dimarts 25, dia de Nadal i dimecres26  per Sant Esteve amb l’estrena de Disney El regreso de Mary Poppins.

Les sessions, que es faran habitualment des de divendres fins a dilluns i els dies festius, tindran lloc al Centre Cultural, un equipament municipal amb capacitat per a 196 persones i que aquests dies està sent condicionat amb una pantalla de 6×3,5, un projector digital i un sistema d’amplificació de so professionals i homologats amb les característiques de ressonància de la sala.

Per fer possible tornar a tenir programació de cinema a la ciutat, l’Ajuntament ha sol·licitat una subvenció de 54.000 euros a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat per finançar el condicionament de les instal·lacions, una obra adjudicada a Proyecson S.A.,  i ha buscat l’expertesa del Circuit Urgellenc a través de l’empresa Circusa, dedicada a l’exhibició cinematogràfica i gestora de l’antic Cinema Urgell que va tancar portes al maig del 2014, per tal que s’encarregui de programar pel·lícules d’estrena o de caire comercial cada cap de setmana i de dur el servei de bar amb productes típics de sessions de cinema.

Les entrades generals costaran 7,20€ però s’ha previst una reducció a 5,20€ per a famílies nombroses i monoparentals, menors de 12 anys i majors de 65. Així mateix, a banda de les dues sessions en divendres, les tres en dissabte i les dos en diumenge, també se’n faran dues en dilluns, que al ser Dia de l’Espectador, tindran un preu encara més reduït de 4,90€.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.