L’Ajuntament de Mollerussa sol·licita preus per a la contractació del servei de manteniment de la jardineria i l’arbrat de les zones verdes de la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa té previst portar a l’aprovació del Ple ordinari que tindrà lloc aquest dijous 28 de juliol, l’expedient de contractació del servei de manteniment de la jardineria i l’arbrat de les zones verdes de la ciutat.

Es tracta d’un total de 327.658 metres quadrats distribuïts per tot el municipi, la gestió dels quals surt per 347.296 euros anuals sense IVA, amb una durada del contracte de 4 anys prorrogables a 2 més.

L’alcalde Marc Solsona ha explicat que aquest servei s’ha fet amb mitjans i personal propi o empreses de serveis contractades esporàdicament, i que la realitat actual no permet seguir fent-ho d’aquesta manera.

A més, tant els treballadors de la brigada especialitzat en jardineria com també la maquinària existent es van envellint, una circumstància que se suma al fet que les tasques que es duen a terme des del servei d’atenció externa municipal, cada cop són més i més variades.

L’aprovació del compte general del 2015 serà també un dels punts previstos en l’ordre del dia del Ple. En aquest sentit, Solsona ha indicat que el del 2015 va ser un exercici de continuïtat que va permetre contenir la despesa i rebaixar la partida destinada a amortitzacions, que ha estat de 941.519 euros.

Respecte al ràtio d’endeutament, l’alcalde ha dit que se situa en el 99%, inferior al 103% de l’any anterior, i que l’objectiu del 2016 es rebaixar-lo cap al 80% per arribar al 75% a final de mandat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.